Доставка

 

Поръчка на цветя

 

Уважаеми клиенти,

магазинът няма да работи от 01.08.2018 г. до 01.09.2018 г. включително.

 

 

 

Вашите поръчки на цветя се приемат по електронен път чрез електронния магазин jiveya.com, чрез запитвания по имейл - office@jiveya.com , както и на тел. 0878 300 722.

Всички аранжировки включват в посочената цена керамичен съд. Букетите са снимани в примерни вази, които не влизат в посочената цена на продукта и той се доставя без тях. При желание на клиента може да бъде добавена ваза, като за повече информация, моля позвънете на 0878 300 722 или ни пишете на office@jiveya.com!

Към цената на всеки букет или аранжировка е включена и картичка. Текст за нея можете да попълните в специално поле, докато правите вашата поръчка в сайта, да ни го изпратите по имейл или да го продиктувате на наш служител по телефона.

Време на доставка на цветя

Доставка на цветя в София се извършва в дните от понеделник  до събота от 09..00 до 20.00 часа от собствен куриер.

Доставка на цветя се изпълнява в определен от вас час. Часът на доставка на цветя следва да бъде най-малко 5 часа след момента, в който направите вашата поръчка. Наш служител ще потвърди възможността за извършване на експресна доставка. Ако часът на доставка на цветя е рано сутрин, за да можем да изпълним вашата поръчка коректно, тя трябва да бъде заявена предишната вечер. При всеки възникнал въпрос, на който не намирате отговор в сайта, моля свържете се с нас на тел. 0878 300722.

За допълнителна информация за доставка на цветя в страната, моля свържете се с нас на тел. 0878 300 722, направете вашата поръчка на цветя през сайта или ни пишете на office@jiveya.com.

Доставка на цветя за страната се извършва с куриерска фирма от вторник до събота включително.  За да пристигне вашата доставка на цветя навреме, тя трябва да бъде заявена два дни преди датата за доставка. Цената на доставка на цветя за цялата страна е 14.90 лева, като в тази цена е включена и услугата за доставка на цветя във фиксиран час. Най-ранният възможен час за доставки на цветя в страната е 10 часа.  За допълнителна информация, моля свържете се с нас на тел. 0878 300 722 или ни пишете на office@jiveya.com, за да уточним подробностите около вашето желание.

При доставка на цветя в страната всички цветя пътуват със специални транспортни капсули, които са пълни с вода ! По този начин те запазват непроменен свежия си вид.

Проблеми при доставка на цветя

Ако забавянето на доставката или по-ранното и изпълнение от посочения от вас времеви интервал не е поради причини, възникнали от ваша страна повторната доставка на цветя е за сметка на магазина jiveya.com.

При нужда от повторно идване на куриер по ваша доставка на цветя по причини, възникнали от ваша страна, вие поемате разходите по повторната доставка на цветя. Причини от ваша страна могат да бъдат вашето или на упълномощен от вас човек отсъствие, който да приеме доставката и да извърши плащането, когато то е заявено в брой.

 

Цени за доставка на цветя
 
Вашите поръчки на цветя се приемат по електронен път чрез електронния магазин jiveya.com, чрез запитвания по имейл - office@jiveya.com , както и на тел. 0878 300 722.
Цената за доставка на цветя в София е в размер на 6 лева за същия ден. Ако поръчката ви е за произволен следващ ден, то доставката за София е безплатна. Цената за доставка на цветя за цялата страна е 14.90 лева, като в тази цена е включена и услугата за доставка на цветя във фиксиран час.
Очаквайте вашия цветен куриер :)