Начини на плащане

Магазинът за цветя Живея може да предложи 6 основни метода за плащане. По-долу можете да намерите подробно описание на всеки един от тях.

Банков превод

Един от най-популярните методи за плащане. Можете да направите превод чрез онлайн банкиране или от банков клон. Също можете да внесете парите директно в посочената сметка. Времето на транзакцията в зависимост от банката, от която нареждате може да отнеме до 1 работен ден. При завършване на Вашата поръчка вие ще можете да видите необходимите банкови данни за осъществяване на превода.

Плащане с дебитна или кредитна карта чрез БОРИКА

Най-лесният начин за плащане - необходимо е да имате само дебитна или кредитна карта с логото на VISA/ VISA Electron/ MasterCard/ Maestro. Чрез този модул вие може да платите своята поръчка директно без да имате предварителна регистрация на картата. Плащането се извършва в защитена среда в страницата на БОРИКА, като вие НЕ попълвате никакви данни за вашата карта на нашия сайт.

На каса на Изипей

Можете да изберете да заплатите вашата поръчка в брой на каса на Изипей. Мрежата за разплащания можете да намерите на easypay.bg, като така ще намерите офиса, който е най-удобен за вас.  При заявка за плащане по този начин системата генерира десет цифрен код. Този код ви е необходим за заплащане на вашата поръчка – трябва само да го продиктувате, когато отидете на касата. Касиерката ще види автоматично необходимата сума. Плащането се отразява веднага след касовата операция. Единственото ограничение, което имате е, че плащането на каса трябва да направите до 2 дни след деня на поръчката. След това кодът, който сте получили няма да бъде активен.

Чрез Epay.bg

За да заплатите своята поръчка чрез системата на Ипей е необходимо да имате регистрирана карта и/или профил. Плащането става веднага, като след потвърждение на вашата поръчка сайтът автоматично ще ви отведе към формата за плащане. Необходимо е само да въведете данни за вход и да потвърдите транзакцията!

Заплащане при доставка

Можете да заплатите вашата поръчка при получаване на цветята. Тогава срещу касова бележка вие ще платите в брой на куриера. Това е един от най-разпространените методи за плащане. Можете да заплатите стойността на вашата поръчка в брой на куриер и когато не получавате вие цветята. Тогава е необходимо да се доплати такса за експресна доставка в размер на 6 лева към стойността на поръчката.

Заплащане чрез PayPal.com

Една от най-популярните международни системи за разплащания. За да можете да заплатите вашата поръчка чрез системата е необходимо да имате регистрация. Самата регистрация отнема до 3-5 работни дни, като е необходимо да притежавате валидна кредитна или дебитна карта. След като изберете цветята, които желаете, молим да ни пишете на имейл адрес office @ jiveya.com, за да можем да ви изпратим описание как можете да заплатите своята поръчка чрез Paypal.

Заплащане чрез Western Union / MoneyGram

Двете най-популярни системи за паричен трансфер в света. Ако желаете да заплатите своята поръчка чрез една от тях е необходимо да следвате няколко прости стъпки. След като изберете цветята, които желаете, молим да ни пишете на имейл адрес office @ jiveya.com, за да можем да ви изпратим подробно описание как можете да извършите плащането, както и да уточним детайлите за доставка.

Във всеки един от случаите е необходимо да потвърдите вашата поръчка, за да я завършите! Веднага след получаването и обработването на вашата поръчка ще получите мейл от наш служител с потвърждение.

Тук можете да научите повече за условията за доставка на цветя.

Свържете се с нас тук.